YOUTH EXCHANGE | HIGHLIGHTS

Ahoj!

Dnes tu pro Vás mám třetí a poslední post z Litvy, ty předchozí jsou TADY a TADY

Takhle zpětně hodnotím týdenní pobyt jako úžasnou příležitost poznat skvělé lidi, přiučit se novým věcem a celkově, prostě si rozšířit obzory. :) Takže DOPORUČUJI někam vyjet.



A co jsou ty highlights? Věci co na Litvě byly nej?

LOVE LETTERS
Každodenní zpříjemnění dne. Po snídani jsme si každý vzal papírky a napsal někomu něco hezkého. Třeba, že je moc krásný, milý, chytrý a nebo i více personifikované věci. Bylo krásné každé ráno o sobě slyšet něco hezkého a všem nám to nastartovala pozitivní myšlení. Všichni jsme dělali furt ooooch a aaaaach, ale bylo to super!


ANGEL
Tajne poslání. Každý si vytáhl jiného člověka a pro něj musel udělat nějaké překvapení. Ať už třeba masáž či snídani do postele,  a nebo klidně i dáreček. Musím říct, že lidi byli kreativní a dali si s tím záležet.
Poslední večer se andělé prozrazovali a dávali se jim dárečky, bylo to krásný.

OBJÍMÁNÍ
Já na tělesný kontak moc nejsem a většinou mi vadí opusinkovávání a objímání, stejně to bylo i tady ze zěčátku. Ale pak. Člověk si zvyknul docela rychle a takový big hug, při kterém se naráz obejmulo 30 lidí, to bylo moc hezký.

INTERNATIONAL EVENINGS
Zkoušení nových pokrmů, společné zpívání písní a tancování národních tanců, to byl nejlepší možný způsob, jak strávit nádherný večer. Zasmáli jsme se a stávali se z nás větší a větší přátelé.

CHOCOMOB
Vrcholem celého programu byl event ve Vilniusu během kterého jsem mimojiné tančili flashmob. Bylo to skvělé a nejlepší bylo to trénování :) Video ZDE.

                          ♥





Tak to bylo asi shrnutí toho nej. Bylo to úžasné, i když na začátku jsem měla jiný názor. Teď se chci přihlásit na týdenní pobyt v Norsku, tak držte palce, ať to vyjde. :)

Máte zkušenost s Youth Exchange?

Krásný start týdne,

-K-

Komentáře