YOUTH EXCHANGE| TÝDENNÍ POBYT V LITVĚ

Ahoj!

Pokud jste četli první post z tohoto výměnného pobytu ZDE, máte asi pocit, že to tam bylo úplně strašné. Ano ze začátku možná, ale pak. Pak se z nás stala skvělá parta lidí, která si naplno užívala každý den, každou noc.

Jak se říká, že všechno je hlavně o lidech, je to naprostá pravda. Pokud je akce sebelepší, ale sejde se špatná grupa, celé to stojí zaprd. Naproti tomu, když se sejde parta, jak se říká, stejné krevní skupiny, je jedno co je a není za program, prrotože je to jednoše skvělé, nezávisle na aktivitách a tak. Rozumíme si? :D

Tak abych to nějak shrnula, napsala mé závěrečné pocity...

Ze začátku to byla opravdu katastrofa, všichni jsme z toho byli smutní a zklamaní, ale pak prostě ÚŽASNÝ!

Rozvrh dne byl takový, že ráno byla hodinová rozcvička na kterou chodilo postupem času míň a míň lidí, následovala snídaně a pak program. Od pondělí do středy jsme dopoledne měli přednášky - v pondělí o marketingu, v úterý o médiích a ve středu o motivaci. Po výkladu přednášejících následoval workshop, kde jsme dělali například metodu SCAMPER, Press konferenci a ve středu jsme tančili, dýchali, meditovali a motivovali se. :D Pak už byl obídek, hodinka pauza a zase program. Odpolední program byl takový, že jsem připravovali závěrečný event ve Vilniusu, který se měl týkat consumeringu. Občas jsme stihli i svačinku, ale jen  občas. Následovala věčeře, přičemý dva dvy jsme si vařili sami, a to mezinárodní jídla našich zemí.

Čtvrtek už byl ve znamení trénování flashmobu a dopřípravy výzdoby na samostatný event. Odpolko jsme si pak udělali výlet do nedaleké Trakai, kde je hrad a spoustu kaváren. :)

V pátek brzy ráno jsme se dobalili a odjeli do Vilniusu. Naše akce měla začínat v půl 12. A co to vlastně bylo?

Několikrát a na různých místech jsme zatančili flashmob (hned jak budu mít video, bude tu odkaz :)). Tím jsme nalákali pozornost lidí a rozdávali jim jablíčka, kde byla zapíchlá vlaječka a na ní napsaná nějaká challenge - Vypni si během jídla telefon, Zavolej mamce, Usměj se na random lidi,..Také jsme měli traansparenty, kde bylo Materialismus nerovnáse štěstí, Míň je víc,...

Po ukončení našeho eventu jsme šli na obídek a pak na prohlídku města. Následně jsme se ubytovali v hostelu, který byl nádherný - žádné palandy, žádný nepořádek, prostě krása.

Když jsme se v nedaleké večeři parádně najedli, šlo se ještě někam posedět a spát. Sobotní ráno bylo ve znamení objímaná a plakání. Sice jsme spolu strávili jen týden, ale stali se z nás opravdu soulmate a takové inside joky co máme :D Je to smutný, že už se nejspíš s nikým znovu neuvidím.

Tak a to je to, takhle jsem se měla. I přes pomalejší rozjezd musím říct, že to byl jeden z nejlepších týdnů mého života.

Takže taky určo vyražte na nějaký takový project - TADY jich najdete mraky :)

Ještě sepíšu seznam  věcí, které se mi na programu líbily nejvíc, tak se můžete těšit.


Krásný začátek týdne,

-K-

Komentáře