OBJEVUJEME KRÁSY POREČE

Ahoj!

Po krásných slunných dnech nás překvapil déšť, bohužel. Sicepršelo v noci, ale ráno a vlastně celý následující den bylo moře rozbouřené a špinavé. Tak jsme se rozhodly, že den využijeme jinak a vydáme se na výlet. Naše cílová destinace byla Poreč.

VLOG TADY :)

Malé, krásné, roztomilé městečko nedaleko od našeho resortu. Na cestu tam jsme jely vláčkem a zpátky jsme se prošly. Za celý den jsme nachodily 8 km, takže mě k večeři čekal dortík navíc, za odměnu :D.










Ráj pro všechny milovníky sladkostí.




Byla to příjemna změna, jinak naší dovolenou totiž trávíme pouze na pláži. Což je supr, ale člověka to po několika dnech omrzí.

Taky rádi podniknete na dovolené nějaký výlet nebo si užíváte nic nedělání na pláži?

Krásný víkend,

-K-


Komentáře

  1. Když jsme tenkrát (v roce 2013) byli v Chorvatsku, tak jsme měli čtenářský kroužek a měnili jsme si knížky mezi sebou, a do konce i Míra četl! :)
    Ale jen sedět u vody na sluníčku - to mě taky nebavilo, takže jsem otravovala, abychom se každý den někam podívali a bylo to super :)

    Koťátko je takový ňuňavý! I to naše bylo pidi... dnes jsme jí tahali klíště :( tak je teď ještě zrzavá (od desinfekce)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono na dovoleny nic moc krom čtení, koupání a opalování dělat nejde no :/ pokud tedy nechces mít aktivní dovolenou, což já zas moc nechci, ráda nicnedělám :D

      Vymazat

Okomentovat