ERASMUS | CZECH GIRLS aka vtipná Danila

Ahoj!

Dneska se s Vámi podělím o vtipnou story. I když to vlastně není vtipná story, ale je to popis, a nebo přiblížení toho, jak nás tu jedna učitelka bere. A tím nás myslím tři Češky.

Všechny tři jsme přijely pozdě, takže nás má zaregistrovaný jako ty Czech girls (to stále opakuje, bere nás jako celek) co nejsou schopny přijít včas.



Sedáme si pospolu do zadních lavic. A to se ji jednou asi nelíbilo, takže pod záminkou toho, ať jdeme dopředu, pustila na interaktivní tabuly world a měly jsme to zkusit přečíst. Asi nečekala, že to z dálky přečteme :D. Tak jsme začaly číst (při hodinách jsme nahlas četli zákony a vysvětlovali jsme si je). Nejdřív začala číst jedna a v zápetí byla přerušeno, to samé se opakovalo u druhé a u třetí. Tohle celý byla jen zkouška toho, jestli to fakt přečteme. :D No nicméně poté co si nás vyzkoušela, text vždy zvětšovala, prostě komedie.

Jednou musela dokonce Czech girls rozsadit, protože jsme ji vyrušovaly a na předposlední hodině řekla, ať jsem ticho nebo máme jít pryč. Těžko Vám ty vtipný situace, co s ní zažíváme, vysvětlím, to se prostě musí zažít.

Tak třeba, hodina tu trvá 3,5 hodiny, takže po dvou hodinkách bývá pauza. Jednou už to bylo opravdu dlouhé, tak se Eldina (norská spolužačka) zeptala, zda si můžeme udělat pauzu. A ona řekla razantně ne, načemž se po 5 minutách usmála a dala nám 15 minutový break.

Z tohoto předmětu skládáme ústní zkoušku, takže jsme byly z průběhu vyděšený a Eldina, opět ona :D se zeptala jak moc musíme k jednotlivým otázkám umět. Učitelka - Danila nahodila přísný výraz a řekla, že co nejvíc budem schopni. Nakonec z ní ale vypadlo, že nám to dá všem, ať už budeme ticho nebo ne. Že je to naše zkouška, že ona si vyzkoušela, že umíme psát - každý týdne jsme měli assigments, že umíme číst - čtení při hodinách nahlas a teď nás chce vyzkoušet v mluvení. :D

Dneska, v pátek  mám tu slavnou zkoušku, tak jsem zvědavá. Pokud by to dopadlo dobře, což předpokládám, tak mám třetinu Erasmu splněnou, a to tu sem něco málo přes 14 dnů.

Máte taky nějaké vtipné story ze školy?

Krásný začátek víkendu,

-K-



Komentáře

Okomentovat