ERASMUS | FIRST FAILS

Ahoj!

Po dlouhé době jsem tu, doufám, že máte radost. Srandujem :).

Vy co sem zavítáváte častěji, víte, že na tento semestr odjíždím studovat do slovinského města Koper. Po zkušenostech z Erasmus pobytu v Řecku, jsme si říkaly, že to bude easy peasy. Ale. Asi to nebude tak růžové, jak jsme si myslely.



Přesně za týden budu na cestě směr Písek - Praha - Benátky - Koper. Ano, až za týden, přitom škola už je od včera. V Řecku nebyl problém když jedna holčina přijela o měsíc dýl, tady doufám, že nebude problém týden, ale nevím.

Teprve minulý čtvrtek jsme sehnaly ubytování. Bohužel Koper nenabízí Erasmákům koleje, to byla dost čára přes rozpočet, takže jsme si musely najít byt. Našly jsme si pokoj v bytě, který s námi budou obývat další 4 slečny, těžko říct jestli to budou Slovinky či nějaké cizinky. Ať to bude jakkoliv, určo procvičíme angličtinu, takže palec hore.

Nad cestou jsme furt váhaly. Chtěly jsme využít služeb blablacar, což je vlastně spolujízda. Nakonec jsme se rozhodly letět. Letenky jsme kupovaly včera.

Teď si pomalu začínám balit věci. Docela se bojím, že to do kufru nenacpu, a když už nacpu, tak se nevejdu do  23 kg :D. To jsou vyhlídky.

A proč je vlastně v nadpisu fails? Protože tady začátek školy přecejen hrotí. Máme spoustu úkolů, pořád po nás něco chtějí,... Hrůza. A rozvrh taky žádná sláva.

Tak tolko asi k aktuální situaci.

Mějte se krásně a držte mi palce, ať to  vše dobře dopadne.

-K-

Komentáře