VLOG w/ sis :)

Ahoj!

Tentokrát jsem se rozhodla zdokumentovat pátek :).Byla jsem se ségrou v Budějovicích, potřebovaly jsme totiž zařídit nějaké věci ohledně školy a večer jsem den završila na Pivních slavnostech, které byly moc fajn.

Enjoy :)



Krásný začátek týdne,

-K-

Komentáře

  1. Jooo to jsem možná slyšela v rádiu, že u vás budou pivní slavnosti... já jsem letos ty u nás vynechala (byly v červnu), lístky jsme měli, ale na poslední chvíli jsme je prodali, protože bylo stejně hnusně - pršelo a byla zima. Vlastně u nás to nejsou moc pivní slavnosti, je to Bernard fest, lístky nepatří mezi ty nejlevnější a čepuje se pivo pouze jedné značky.

    Tak to je super, že se ségrou budete bydlet spolu na koleji! :) Já pojedu do ČB 18.9. jupíí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nas je to zadarmo. Minuly rok tam dokonce bylo Mig 21,coz bylo super. Letos tam byl Havelka a to neni muj salek kavy, ale i gak to bylo fajne. Nebudeme na pokoji ale na koleji jo.
      Ze bych si tam taky udelala 18.udelala vylet? :)

      Vymazat
    2. Kvůli mě tam jezdit nemusíš :) Ještě sama nevím, jak se tam dopravím... táta už mi předem řekl, ať autem nejezdím (ale mladší ségra si jezdit autem do Prahy i z Prahy může, že?!)... zápis netrvá moc dlouho, viď? :)

      Vymazat
    3. Nam trval asi pul hodky :). Asi je segra lepsi řidička :-D (srandujem :) )

      Vymazat
  2. Umí tak maximálně lépe couvat, ale v tom jsem se taky zlepšila a uz rok nebourala :D s její krátkou fabkou bych taky couvala jako prd, ale ja vyfasuju vždycky něco většího. Tak je rozhodnuto, pojedu tam autem. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat