IT IS OKAY TO BE LITTLE SAD SOMETIMES

Ahoj!

Dneska to bude, jak už název napovídá o mé náladě ne náladě. Udělám si z tohohle postu takový zpovědník.

Taky míváte občas období kdy Vás vše štve? Nevíte proč, nic speciálního se neděje... Jednoduše máte špatnou náladu a nevíte co s tím? Já doufám, že jo! Ne, samozřejmě, že ne - přeji každému štěstí. <3 Ale zajímalo by mě, jestli v tom (ne)jsem sama.



Jednou za čas (asi tak jednou za dva měsíce) jsem zkleslá, bez energie, bez optimismu a vše mi vadí a dokáže podráždit. Pořád si kladu otázku, PROČ? Vždyť se mi nic neděje - tak se koukej vzchopit!

Nejde to, nejde - vždy mám  tak na čtyry dny chuť se schovat a nestýkat se s nikým a nic nedělat. Snažím se proti tomu však bojovat!
I když se mi nechce, jdu běhat. Říká se, že běháním si člověk vyčistí hlavu. Já mám však pocit, že během běhu přemýšlím a zabírám se s odpuštěním kravinama. Ach jo :D.  Další celkem dobrou věcí, která mě "hodí alespoň trochu zpátky do nálady" je dobré sladké jídlo - udělám si mugcake a jsem o něco spokojenější.

Snažím se nikomu nedat nic najevo a být ta usměvavá holka. na kterou je většina zvyklá.  Moji nejbližší to však poznají, jsem asi špatná herečka. Je mi moc líto, když svůj splín přenesu i na ostatní.

Teď nás čeká léto a já doufám, že sluníčko zažene všechny chmury a já budu happy jak dva grepy. :D

Tak a to je vše, co jsem měla na srdci.

Máte nějaké tipy, jak si zlepšit náladu?

Mějte se moc hezky,

-K-

Komentáře

  1. Tyhle stavy znám velice dobře. Bohužel za ty léta jsem ještě nepřišla na to, jak se jich rychle zbavit. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Ale notak, jsi ten nejsluníčkovatější člověk, kterého znám! ;) Takové stavy mám furt, když dělám, jako něco manuálně, tak mě to hrozně uklidňuje a člověk si u toho vyčistí kedlubnu a nemusí se mordovat během :) Držím pěsti, aby tě to brzy přešlo a uvidíme se prvního! ;) Kdyžtak uděláme společnou fotku v hábitu, ju? Když dorazí i ségra, tak budu mít sebou i svého dvorního fotografa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ses tak hodna Jani :). Manualni prace je dobry napad , urcite to vyzkousim. A prvniho udelame nejednu fotku v habitu i bez něj :))

      Vymazat
    2. Ty nemravo jedna stará, s porno průmyslem jsem dávno skončila! (Né že bych někdy s ním začala :D )
      Nevím, jak jsi na tom s místem, ale třeba zasázet si kytky do truhlíku, nebo nějaké bylinky je fajn činnost, člověk se u toho tak akorát ušpiní :) Pak se máš o co starat - jsem dostala k svátku 4 truhlíky. musí se to furt zalívat, protože kdyby ty kytky umřely, tak mě Míra zabije (dostala jsem to od jeho mámy), takže když se to nestihne večer (kvůli lenosti), tak se musí hned ráno :/ a to jsem dnes na ně dostala hnojení, musím prostudovat návod a čeká mě ještě zašívání rozkousaných polštářků od králíka :D Takže pokud se budeš doma nudit, tak práce je tu dost a klidně bys mohla spát v Mírově kanceláři, až se tam sežene nějaké hajadlo ;) PS: Musím shánět levnou pracovní sílu, ségra už nechce makat za jídlo a noclech :( :D

      Vymazat
    3. Bez habitu v satech, samozrejme! :-* Mas toho az nad hlavu :-O Dneska jsem hodku hrabala zahradu. Levna pracovni sila byt asi nechci😃 za chvíli začnu chodit na brigadu do Farmarske prodejny a budu ráda kdyz zbytek casu budu mit volno.

      Vymazat

Okomentovat