VÍKENDOVÝ VLOG


Ahoj!

Jelikož jsem měla celkem zajímavý víkend, respektive pro mě byl úplně úžasný, rozhodla jsem se Vám během něj natáčet videa a udělat z nich vlog, doufám, že se Vám bude líbit :).






A co jste během uplynulého víkendu dělali Vy?



Mějte se krásně,

- K -

Komentáře

  1. To bych nebyla já, abych neměla pár dotazů :))
    1. máš na úpravu videí nějaký program, nebo to děláš až pak rovnou na yotube? Můj program (movie maker) mi moc nevyhovuje v tom, že nezkousne formát jako je mp4 :(
    2. občas mám takové myšlenkové záseky, takže supr nápad, se dojít převléknout kvůli další reportáži. Reportáže jsem viděla a šoupli tě hned za sebou (asi by to mohli trošku střídat, že? ;) )
    3. sushi jsi jedla poprvé, nebo jsi ho už někde testovala? ;) Ta jejich rýže mi přijde taková úplně jinačí, než ta co si uvařím doma v pytlíku. I když chci vyzkoušet nepytlíkovou variantu :)

    Můj víkend nebyl tak zvláštní jako tvůj :) Od pátka do soboty jsem byla po dlouhé době u našich (kvůli zkouškovému jsem k nim nejezdila), pomazlila jsem si tam našeho králíka, protože je "u babičky na prázdninách" :D v sobotu večer kino (nečekaně 50 odstínů šedi), pak véča v restauraci, ze soboty na neděli jsem po dlouhé době spala u přítelových rodičů doma, páč se nám u nás nechtělo zatápět a byl tam bordel B) Takže v neděli jsem se vrhla na jarní úklid a konečně sundala vánoční výzdobu a odstrojila vánoční stromeček :D :D až dnes přijedu, tak ještě musím vyluxovat a vytřít a nestihla jsem ještě uklidit koupelnu, protože jsem se snažila to brát opravdu poctivě a ještě jsem se zasekla, když jsem byla "očíhnout" novou přítelkyni přítelovýho strejdy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, videa stříhám, upravuju a přidávám hudbu v Movie Makeru. Na YT je pak už neupravuju :) S tou MP4 je to naprd, ja natacim na telefon a nastesti se to nenahrava v MP4, tak jsem moc ráda.
      Oni ty reportáže řadí dle tématu, takže sport dali za sebe, je pravda, že mezi mýma reportážema mohl byt ten hokej no, ale tak s tím nic neudělám :D A suši byla uplná premiera a je pravda, že ta ryze je opravdu jina :)

      Náhodou jsi měla také zajímavý víkend. Je super jak beres Bunny k babičce :) Odzdobit stromeček už bylo na čase :D

      Vymazat

Okomentovat