CANNOT KEEP CALM AND WRITE MY THESIS

 Ahoj,

jak už asi všichni víte, jsem ve třetím ročníku na Ekonomické fakultě JU, tudíž mě čekají státnice a obhajoba mé bakalářské práce. Sice to bude až někdy v květnu, ale nic to nemění na tom, že už teď, na začátku února, mi to ničí!

Jsem strašný hrotič a všechno moc řeším a něco jako státnice, to je dost vyhrocené téma, alespoň pro mě. Snažím se nepropadat zoufalství, že BP prostě nemám šanci napsat a nevzdávám to! Alespoň za tím, uvidíme zda se z toho opravdu nesložím. :-D V pondělí jsem byla hned ve dvou knihovnách a jedna z toho byla vědecká (připadala jsem si tam strašně chytře), tak jsem snad  sehnala zdroje a  konečně mi to půjde.



Určitě si někdo řekne, je to jen škola, co dělá? Ano, vím, že jsou důležitější věci, ale pro mě je škola celkem důležitá a to i ta, která mě skoro vůbec nebaví a nevím proč jí studuji. Myslím, že v této době je celkem důležité mít titul. Buď mít titul, a nebo alespoň něco umět. A já zatím nemám ani jedno. Nějaké vědomosti mi snad v hlavě za těch 5 úspěšně zdolaných semestrů  zůstaly, doufám!

I když se těším na akce, které už mám naplánované, psaní bakalářky nemůžu ani na den vypustit z hlavy (né, že bych každý den psala, jen na to každý den myslím).  Bohužel! 

Už Vás nebudu otravovat mými problémy s "bakulí" a povím Vám něco o akcích či událostí, na které se chystám.

Teď v pátek jdu do kina. Schválně jestli uhádnete na co. Ano, na 50 shades of grey. Knížku jsem nečetla, ale i tak vím co plus minus čekat. No uvidíme jak se mi to bude či nebude líbit. Někdo se na to těší a někdo mi řekne, že si doma zadarmo pustí porno a vyjde to nastejně. Nevím, jsem na to opravdu zvědavá. Chystáte se na film také? My to po filmu plánujeme v nějaké pěkné hospůdce prodiskututovat. Na to se těším, jsem totiž zvědavá jak moc se budou lišit dojmy kluků a holek.

Hned v sobotu, na Valentýna, mě čeká další reportáž, tentokrát z házenkářského utkání Sokol Písek x Baník Most. Moc se na tuto reportáž těším, protože házenou miluji a něco o ní vím, tak se mi snad reportáž povede :). Držte mi palce. Před zápasem si možná s holkama uděláme suši, to ještě není rozhodnuté, ale jestli jo, určitě Vás minimálně o fotky neochudím.

Nic jiného na Valentýn neplánuji. Za prvé není s kým svátek lásky oslavovat. Hahaha :D. A ani nevím jestli bych ho slavit chtěla, i když asi bych chtěla. Sice je to komerční svátek, ale pěkná kytička a dobrá večeře, to by šlo.

Toto jsou mé plány na tento týden. Psát bakalářku, jít do kina a reportérovat :). 

Jaké máte plány Vy? Doufám, že je mezi Vámi také někdo státnicující a plně chápe jak se cítím.

Mějte se krásně,

-K-

P.S. V pátek bude tutoriál na Valentýnské líčení :).

Komentáře

  1. Absolutně tě chápu, já píšu bakalářku už 5. měsícem a teď jsem ve fázi kdy píšu praktickou část. Upřímně, je to horor, navíc mě strašně tlačí čas, za pár dnů už mám mít odevzdáno. Takže Valentýn = bakalářka. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite to stihnes, drzim palce :) Je to boj, ale my ho prostě vyhrajeme, není zbyti :/ <3

      Vymazat

Okomentovat