Den plný překvapení...

Ahoj!

Útery 25. 11. byl významný den. Dělám si srandu :D Významný tak možná pro Kačenky,Katky, Kateřiny, Káči,… Prostě pro nositelky stejného křestného jméno jako mám já.

Původně jsem to nechtěla nějak oslavovat. Ráno mi popřálo pár lidí a to mě hřálo u srdíčka, ale proč ze svátku dělat nějakou mega událost.

Odpoledne si tak ležím na posteli, čtu Žítkovské Bohyně, a najednou se otevřou dveře a v nich stojí Luboš. Luboš je Lucčin kamarád a Lucka je moje spoluerasmačka.

Jednou už tu na návštěvě byl a teď přijel podruhé. Ale přijel úplně nečekaně. Když jsem ho viděla, dlouho jsem nevěřila vlastním očím. Dokonce jsem si uvědomila, že na něj zírám s otevřenou pusou. :D

Abych Vám Luboška ve zkratce popsala. Je to 28 mi letý Slovák, žijící v Brně. Jeho hlavním povolání je fotograf, ale u téhle práce jen tak nezůstává. Jako brigádku překládá názvy k pornu. Ano ano je to zajímavý job. Jako třešničku na dortu nám řekl, že začal překládat názvy k erotickým pomůckám. NO chápete?

Luboš přijel s plnou krosnou jídla. Nabalila mu Lucčina maminka. Přivezl Mikulášskou nadílku a spoustu sladkostí. Co nás však nejvíc potěšilo, byl chleba. Pravý český pšenično-žitný chleba. Ačkoliv si můžete říkat, co, jaktože jsou tak nadšení z chlebů? Věřte, že Vy byste po dvouměsíčním životě na vece nadšení byli taky.

Kromě jídla přivezl pivo Kozel  a nějaký další pití. Sešli jsme se tedy na pokoji a udělali si takovou sešlost.

Najednou si všichni vzpomněli, že mám svátek a hromadně mi začali přát a dávat čokolády.
Nezapomněli mi k tomu zazpívat zde velmi oblíbený hit – Nedaleko od Trenčína, bývá pekná Katarína. Celou písničku si můžete pustit ZDE

Musím říct, že tak dobrou oslavu svátku jsem ještě neměla.

Mějte se krásně,

-K-

Komentáře